Splošni pogoji

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Obvezujemo se, da bomo storil vse kar je v naši moči, da bodo podatki na tem spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Zunanje povezave

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na druga spletna mesta, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh mestih ne odgovarjamo.

Sprememba pogojev

Pridržujemo si pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi navedenimi pogoji.

Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo lastnika spletnega mesta.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam.

Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletnega mesta.

Spletno mesto ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na spletnih mestih tretjih oseb.

KLUB LASTNIKOV MASERATI ADRIATIC

Tehnološki park 24, SI - 1000 Ljubljana

matična št.: 4067118000
davčna št.: 10610235

KONTAKT

Dejan Arsić

tel.: +386 41 485 976
e-pošta: info@maserati-club-adriatic.com