Page 42 - Adriatic Club Book 2019
P. 42

                 FM GOLF TURNIR / FM gOLF TOuRNAMeNT / Fm GOLF TUrNir
   Vrhunac događaja su bili proglašenje rezultata i večernja zabava namijenjena i svima koji ne igraju golf. Popodne, kada su takmičari već zaključili svoju igru, a neigrači su nam se pridružili, prepustili smo se relaksirajućem programu kojega je i ovaj put povezivala Aleksandra Balmazović. Mogli bi reći da je ona, zajedno s Petrom Polesom kojega ovaj put nije bilo, već postala zaštitni znak svih naših događaja. Naravno, svi prisutni su imali mogućnost ogleda vozila Ferrari i Maserati kao i novih vozila Maserati Avta Trglav, te vozila Porsche poduzeća Porsche center Ljubljana.
Kao svake godine i ovogodišnji događaj smo obo- gatili umjetničkom izložbom. Ovaj put nam se je pred- stavila slikarica Nataša Menart, koja je inače po izobrazbi inženjerka kemije, ali svoje poslanstvo je našla u umjet- nosti – u slikarstvu kojim se bavi već 20 godina.
Vodilo djelovanja našeg kluba je potpora lokalnim umjetnica i doprinos družbi. O tome svjedoči licitacija izloženih slika Nataša Menart koju smo izveli na samom događaju, a autorica ih je naslikala tijekom četvrte obljet- nice kluba. Prikupljena sredstva smo namijenili kriznom centru za djecu – Kuća sigurnosti Palčica.
Prije nego smo razglasili rezultate i prije početka zvaničnog dijela programa nam je vrijeme donijelo pravo osvježenje – sparinu je prekinula prava ljetna oluja sa jakim udarima vjetra, ali to nije utjecalo na naše raspoloženje i nitko nije otišao kući. Uz ritmove DJ Baya smo ostali skupa i družili se sve do ranog jutra.
Za pomoć pri izvedbi događaja se zahvaljujemo svim učesnicima te našim partnerima, posebice Slowatchu sa urama Hublot, Špan centu, Pirelliju i hotelu Termag Jaho- rina.
 40 | Adriatic Club 2019




























































































   40   41   42   43   44