Page 38 - Adriatic Club Book 2019
P. 38

                FM GOLF TURNIR / FM gOLF TOuRNAMeNT / Fm GOLF TUrNir
   Vrhunec dogodka sta bili razglasitev rezultatov in večerna zabava, namenjena tudi vsem tistim, ki golfa ne igrajo. V popoldanskem času, ko so igralci že zaključili z igro, neigralci pa so se nam že pridružili smo se prepus- tili sproščenemu programu, ki ga je tudi tokrat povezovala Aleksandra Balmazović. Lahko bi rekli, že prepoznavno ime in zaščitni znak vseh naših dogodkov, skupaj s Petrom Polesom, ki se nam letos ni uspel pridružiti. Seveda so si vsi udeleženci dogodka lahko ogledali vozila Ferrari in Maserati ter nova vozila Maserati, Avta Triglav, in vozila Porsche podjetja Porsche center Ljubljana.
Kot vsako leto smo tudi letošnji dogodek popestrili z razstavo umetnika. Tokrat je bila to slikarka Nataša Me- nart, po uradni izobrazbi inženirka kemije, ki je svoje posl- anstvo našla v umetnosti - slikarstvu, s katerim se ukvarja že 20 let.
 36 | Adriatic Club 2019
Vodilo delovanja našega kluba je podpora lokalnim umetnikom in doprinos k družbi, na kar kaže tudi licitacija slike razstavljalke Nataše Menart, ki smo jo izvedli tekom dogodka in jo je avtorica ustvarila med praznovanjem četrte obletnice kluba. Zbrana sredstva smo namenili kriznemu centru za otroke, Hiši zavetja Palčica.
Pred razglasitvijo rezultatov in še pred začetkom urad- nega programa nam je vreme prineslo pravo osvežitev, saj je soparo prekinila poletna nevihta s sunki močnega vetra, ki pa ni vplivala na naše razpoloženje in morebitni odhod domov. Ob ritmih DJ Bayo-ta smo se družili do zgodnjih jutranjih ur. Za izvedbo dogodka se zahvaljujemo vsem udeležencem in tudi partnerjem in sicer Slowatch- u z urami Hublot, Špan centru, Pirelli-ju in hotelu Termag Jahorina.





























































































   36   37   38   39   40